• Rolls Royce Alexandra 1
  Alexandra
 • Rolls Royce Alexandra 2
  Alexandra
 • Rolls Royce Alexandra 3
  Alexandra
 • Rolls Royce Alexandra 4
  Alexandra

Rolls Royce “Alexandra”

Een prachtige witte trouwauto met opvallende chromen voorkant uit 1949. Deze limousine is gebouwd in opdracht van Sir Rutter en is in zijn lange levensduur gebruikt door o.a. Lady Docker, Sir Ernest Chamberlain (prime minister) en door Prinses Alexandra van Kent.

Deze schitterende witte Rolls Royce Silver Wraith waarvan het interieur volgens de beste Britse traditie, rijkelijk voorzien is van in 2014 gerestaureerd wortelnotenhout, heeft een zeer ruime instap naar de royale achterbank. Daarnaast kan het achter compartiment door middel van een separatieruit gescheiden worden van de bestuurder voor extra privacy. Met haar elegante uitstraling, stijlvolle licht grijze interieur en extra stoeltjes voor de kinderen, is deze auto zeer geschikt voor bruiloften.

De carrosserie is hand gemaakt door Hooper. Als je de foto’s bekijkt begrijp je direct dat deze luxe auto zeer populair is onder onze klanten. Voorzien van een chauffeur van trouwservice Belvedère om u naar de plaats van bestemming te brengen.