• Cadillac Sedan de Ville
  Cadillac
 • Cadillac Sedan de Ville
  Cadillac
 • Cadillac Sedan de Ville
  Cadillac
 • Cadillac Sedan de Ville
  Cadillac

Cadillac Sedan de Ville

Deze “Platinum Silver” Cadillac Sedan de Ville “6 Window” uit 1960 is op 31 december 1959 verkocht door de Cadillac en Oldsmobile dealer Allen Bros aan een dame genaamd Thelma S. Metz uit New York.

Mevrouw Metz was geboren in1885 dus in 1960 was zij al 75 jaar. Wellicht geïnspireerd door dit verhaal is in 1989 de film “Driving Miss Daisy” uitgebracht. Na haar dood kwam de auto in het bezit van een familielid (Mr. Gregory T. Myers uit Lancaster, Pennsylvania), op dat moment had de auto niet meer dan 8.917 mijl gereden. Toen de auto in 1992 werd geïmporteerd stond er slechts 9.106 mijl op de teller en was in nieuw staat.

De auto is sindsdien alleen voor speciale gelegenheden gebruikt zoals trouwvervoer. Alles aan de auto is origineel en heeft tot op heden niet meer dan 17.000 mijl gereden.

Deze auto straalt het sixties-gevoel van rock-’n-roll, petticoats, vetkuiven en suikerspinnen uit. Is uw droom om op uw bruiloft naar het gemeentehuis te reizen in een V8 Amerikaan met veel chroom, vinnen, vleugels en een lekker deinende vering, dan kan uw droom uitkomen. De Cadillac, is met chauffeur te huur voor uw bijzondere gelegenheid bij Trouwservice Belvedère.