Rolls Royce “Alexandra”

Een prachtige witte trouwauto met opvallende chromen voorkant uit 1949. Deze limousine is gebouwd in opdracht van Sir Rutter en is in zijn lange levensduur gebruikt door o.a. Lady Docker, Sir Ernest Chamberlain (prime minister) en door Prinses Alexandra van Kent.

Deze schitterende witte Rolls Royce Silver Wraith waarvan het interieur volgens de beste Britse traditie, rijkelijk voorzien is van in 2014 gerestaureerd wortelnotenhout, heeft een zeer ruime instap naar de royale achterbank. Daarnaast kan het achter compartiment door middel van een separatieruit gescheiden worden van de bestuurder voor extra privacy. Met haar elegante uitstraling, stijlvolle licht grijze interieur en extra stoeltjes voor de kinderen, is deze auto zeer geschikt voor bruiloften.

De carrosserie is hand gemaakt door Hooper. Als je de foto’s bekijkt begrijp je direct dat deze luxe auto zeer populair is onder onze klanten. Voorzien van een chauffeur van trouwservice Belvedère om u naar de plaats van bestemming te brengen.

Citroën Traction Avant

De Citroën Traction Avant is een bijzondere klassieker, met slanke sportieve lijnen en soepele comfortabele rijeigenschappen. De recentelijk gerestaureerde Citroën Traction Avant die wij als trouwauto aanbieden is van het bouwjaar 1954 en van het Type BN (Normale), uitgevoerd met een koffer.

De “Normale” is de grote uitvoering en zeer geschikt voor trouwvervoer met extra in/uitstap- en beenruimte voor de achter passagiers, wat haar zeer geschikt maakt voor grote trouwjurken met wijde (hoepel) rokken. Altijd een blikvanger, omdat wanneer men deze auto ziet rijden, dit onmiddellijk wordt geassocieerd met een bruidspaar.

Vooral wanneer er ook nog eens een prachtig bloemstuk op de lange motorkap is aangebracht, of wanneer de auto is voorzien van linten of iets dergelijks.

De stijl van de trouwauto geeft eigenlijk al aan dat je gereden wilt worden. De Citroën Traction Avant wordt dan ook altijd bestuurd door een ervaren chauffeur van Trouwservice Belvedère.

Cadillac Sedan de Ville

Deze “Platinum Silver” Cadillac Sedan de Ville “6 Window” uit 1960 is op 31 december 1959 verkocht door de Cadillac en Oldsmobile dealer Allen Bros aan een dame genaamd Thelma S. Metz uit New York.

Mevrouw Metz was geboren in1885 dus in 1960 was zij al 75 jaar. Wellicht geïnspireerd door dit verhaal is in 1989 de film “Driving Miss Daisy” uitgebracht. Na haar dood kwam de auto in het bezit van een familielid (Mr. Gregory T. Myers uit Lancaster, Pennsylvania), op dat moment had de auto niet meer dan 8.917 mijl gereden. Toen de auto in 1992 werd geïmporteerd stond er slechts 9.106 mijl op de teller en was in nieuw staat.

De auto is sindsdien alleen voor speciale gelegenheden gebruikt zoals trouwvervoer. Alles aan de auto is origineel en heeft tot op heden niet meer dan 17.000 mijl gereden.

Deze auto straalt het sixties-gevoel van rock-’n-roll, petticoats, vetkuiven en suikerspinnen uit. Is uw droom om op uw bruiloft naar het gemeentehuis te reizen in een V8 Amerikaan met veel chroom, vinnen, vleugels en een lekker deinende vering, dan kan uw droom uitkomen. De Cadillac, is met chauffeur te huur voor uw bijzondere gelegenheid bij Trouwservice Belvedère.

Mercedes 500 S

De zilverkleurige Mercedes S is het grootse sedanmodel geleverd door Mercedes-Benz en is één van de best verkopende topklasse auto’s van de wereld.

De S staat voor Sonder, wat niks meer betekent dan special. Maar speciaal is misschien precies wat u zoekt. Een geweldige huwelijksdag vergt een speciale auto. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

De Mercedes S staat voor klasse en smaak. Helaas hebben we geen zwevende tapijten in ons wagenpark, maar een ritje in de Mercedes S komt het dichtst in de buurt.

Deze topwagen zweeft over de weg naar uw bestemming. De moderne uitstraling, het comfort en luxe tijdens de rit zijn onovertroffen.

Rolls Royce “Zima”

Exclusieve silver/maroon Rolls Royce Silver Wraith uit 1955. Deze Rolls Royce Silver Wraith Long Wheel Base is voorzien van een carrosserie van Park Ward. Oorspronkelijk werd ze geleverd aan de heer Ernst Otto Engel, dit was een Duitse wapenhandelaar die in de jaren ’30 naar Engeland was gevlucht.

De Long Wheel Base heeft een langere wielbasis dan de standaard uitvoering, dit komt ten gunste van de passagiers. De carrosserie bouwer Park Ward had hierdoor meer mogelijkheden voor het interieur. Zo is deze Rolls Royce geleverd met een zogenaamde “Electric Division”, een elektrisch bedienbare ruit tussen de chauffeur en de passagiers.

Deze prachtige grijs rode Rolls Royce Silver Wraith, waarvan het interieur in 2014 totaal is vernieuwd en volgens de beste Britse traditie rijkelijk voorzien is van wortelnotenhout en een prachtige bar met het originele kristal. De auto heeft een zeer ruime instap naar de royale achterbank. Met haar elegante uitstraling en stijlvolle licht grijze interieur is deze auto zeer geschikt voor bruiloften, maar uiteraard ook voor andere gelegenheden. Als je de foto’s bekijkt wordt je onmiddellijk enthousiast en begrijp je direct, dat er meer redenen te bedenken zijn om deze speciale auto te huren.