Over ons

eef-smallWij zijn Inge en Eef en wonen in Nijeholtpade, een klein plaatsje in de buurt van Wolvega waar ons kantoor met showroom gevestigd is. Wij hebben altijd al een passie gehad voor klassieke auto’s. Zoals het bij velen gaat, hadden wij het druk en als we dan wilden gaan rijden was er altijd wel iets waardoor ons ritje niet door kon gaan, zoals bijvoorbeeld een lege accu of een ander technisch mankementje. Het idee om een bedrijf op te starten dat zich bezig houdt met o.a. trouwvervoer, had te maken met het huwelijk van onze dochter, nu ruim anderhalf jaar geleden. De bedoeling was dat zij in hun eigen auto zouden gaan trouwen. Wij vonden echter dat je op de mooiste dag van je leven vervoerd mag worden. En het liefst in een auto waarin je niet dagelijks rijdt. Dus op het laatste moment hebben wij een mooie klassieke witte Rolls Royce gehuurd.

1595Het idee was geboren! Waarom geen klassieke auto’s kopen waarmee wij bruisparen kunnen vervoeren? Op deze manier kunnen we onze voorliefde voor klassieke auto’s voortzetten en er zelf mee rijden. Bovendien ontmoeten we hierdoor, zeker niet onbelangrijk, alleen maar blije mensen. Onze eerste klassieker die wij aanschaften was een Cadillac Sedan de Ville uit 1960, een geweldige auto met een mooie historie. Hierna volgden al snel de overigen, waaronder een aantal Rolls Royces en een Citroën Traction Avant uit 1954.

Inge-smallNu zijn wij zover dat we met trots kunnen zeggen dat wij één van de mooiste collectie trouwauto’s bezitten van Noord Nederland. En omdat wij vooral het trouwvervoer met liefde en passie doen, staat het bruidspaar altijd centraal.  Wij stellen alles in het werk om jullie een zorgeloze en onvergetelijk dag te bezorgen!