Onze auto’s

Onze passie en voorliefde voor unieke en exclusieve auto’s delen wij graag met enthousiaste bruidsparen. Bij ons blinken de mooie auto’s niet alleen aan de binnen-en buitenkant, ook onder de motorkap is het een feest! Tenslotte begint goed betrouwbaar vervoer bij de motor. Wij vinden het een eer jullie gastheer/ gastvrouw te mogen zijn en we nemen iedere rit tot in detail met jullie door. Wij waken ervoor dat wij jullie trouwdag niet beschouwen als een routineklus. Bij ons draait het maar om een ding:  jullie een zorgeloze en onvergetelijke dag bezorgen.

Onze eigen auto's

Rolls Royce “Zima”

Exclusieve silver/maroon Rolls Royce Silver Wraith uit 1955. Deze Rolls Royce Silver Wraith Long Wheel Base is voorzien van een carrosserie van Park Ward.

Meer Informatie
Mercedes 500 S

De zilverkleurige Mercedes S is het grootse sedanmodel geleverd door Mercedes-Benz en is een van de best verkopende topklasse auto’s van de wereld.

Meer Informatie
Cadillac Sedan de Ville

Deze “Platinum Silver” Cadillac Sedan de Ville “6 Window”uit 1960 is op 31 december 1959 verkocht door de Cadillac en Oldsmobile dealer Allen Bros aan een dame genaamd Thelma S. Metz uit New York.

Meer Informatie
Citroën Traction Avant

De Citroën Traction Avant een bijzondere klassieker, met slanke sportieve lijnen, en soepele comfortabele rijeigenschappen. De recentelijk gerestaureerde Citroën Traction Avant die wij als trouwauto aanbieden is van het bouwjaar 1954 en van het Type BN (Normale) uitgevoerd met een koffer.

Meer Informatie
Rolls Royce “Alexandra”

Een prachtige witte trouwauto met opvallende chromen voorkant uit 1949. Deze limousine is gebouwd in opdracht van Sir Rutter en is in zijn lange levensduur gebruikt door o.a. Lady Docker, Sir Ernest Chamberlain (prime minister) en door Prinses Alexandra van Kent. Deze schitterende witte Rolls Royce Silver Wraith waarvan het interieur volgens de beste Britse […]

Meer Informatie

Tarieven

Bij Belvedère Trouwservice hebben we exclusieve trouwauto’s voor jullie klaarstaan tegen scherpe prijzen.
 Bekijk de prijzen, boek direct jullie droom trouwauto of maak een afspraak om de trouwauto’s in het echt te bekijken!

De tarieven voor onze trouwauto’s zijn inclusief chauffeur en gelden voor maximaal 5 uur en 100 km vrij. Voor elk uur extra boven de eerste 5 uur, berekenen wij € 50,00*.

Tarief Extra p/km
Citroen Traction Avant 11BN € 400,- € 0,25
Cadillac Sedan de Ville € 450,- € 0,50
Rolls-Royce “Alexandra” € 550,- € 0,50
Rolls-Royce “Zima” € 650,- € 0,50
Mercedes 500 S € 500,- € 0,50
Rolls-Royce “Zsa Zsa” p.o.a € 0,50
Maybach p.o.a € 0,50
Rolls-Royce Ghost p.o.a € 0,50
Rolls-Royce Phantom p.o.a € 0,50

 

*Kilometers en tijd worden gerekend uit-en-thuis garage Wolvega

Deze tarieven zijn onze richtprijzen voor verhuur als trouwauto; voor ander vervoer neem contact met ons op.